Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка Алфа 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Покупка Алфа 147

Здравейте,

Предварително се извинявам ако вече има подобна тема, но това което намерих до сега не ми беше много полезно. Утре ще ходя на оглед за една 147ца. Замислям се да сменя Опела. Трябват ми съвети относно това на какво да обърна внимание при покупката. Разбрах от форума че някой алфи имат проблем с оборотите на свободен ход. Има ли някой други неща на които да обърна внимание? Колата е 1.6 16V TS. 120/125 коня. Всякакви съвети се приемат - не съм се качвал до сега зад волана на алфа...
    Last edited by keepsake; d.m.y г., 02:14.

Погледни и тук колега: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=42145
    156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Като цяло аз бих заложила на по-големият мотор 2.0
      Разлика в харча на гориво почти нямат,все са лами. Дали 1.6 или 2.0 разликата е минимална,но като мощност голяма
      12л/100км ще ти е градското, около 7/7.5 извън
      Alfa 147 2.0 TC Selespeed'03

Comment

А ако не искаш скоростно да се върнеш към Опелите, си вземи 1,9 JTD 115 или 140 к.с.
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

И аз предлагам да обърнеш внимание на 1.9
          sigpic

Comment

1.6/2.0 си струва само ако е в перфектно състояние колата и си заслужава. Иначе и аз препоръчвам 1.9, и по-нататък един чип.

Comment

Мерси за съветите. "Перфектната" 147ца която гледах днес се оказа с много проблеми включително и с двигателя.. Все още не съм се спрял на конкретен двигател. Ако сте попадали на читави екземпляри - помагайте. Един въпрос - този 1.9JTD не е ли този на фиат стило? Учудвам се на добрите отзиви за него ако съм прав.

Comment

Този двигател ще го срещнеш на много места и няма човек, който да отрече положителните му качества - винкел
                sigpic

Comment

Даже и на Опел го слагат
                  166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                  ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

ВЕРНО Е
                    Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Working...
                    X